INFORMATION

Precis som förra året kommer vi att ha tre olika kvällar för olika åldrar så att alla kan besöka Spökhuset. Levide Bygdegårdsförening öppnar upp ett Spökcafé som är väl värd ett besök.
Du och ditt sällskap får en egen starttid inom 15 minuter för att vi ska undvika långa köer. Var därför på plats och ställ dig vid anvisad plats i tid. Invänta Windy Wonka som kommer att be dig uppge ditt kodord.

2 NOVEMBER
LEVEL 1 – Den här kvällen tillägnar vi mindre barn som vill ha roligt och mindre läskigt. Det blir magi, godis, roliga spöken, spökcafé och mycket mer! Rekommenderad åldersgräns 3 år. Minst en vuxen måste delta i varje sällskap.

3 NOVEMBER
LEVEL 2 – Det här är kvällen för de lite modigare barnen. Roligt men också lite läskigt! Det bjuds på streetmagic med Windy Wonka som sen följs av en mörk labyrint genom Spökhuset. Passa på att prova något motbjudande i Spökcaféet för att sen fortsätta ner i källaren om du törs. Spökena är läskiga men håller sig på avstånd. 7 årsgräns – rekommenderad ålder från 10 år. Är alla barnen under 15 år i sällskapet så måste en vuxen lösa biljett och följa med.

4 NOVEMBER
LEVEL 3 – Åldersgräns 15 år, mardrömsgaranti. Är du mellan 11 och 14 år får du gå in med en vuxen. Du inleder ditt besök med att Windy Wonka sätter sig ner med dig och ditt sällskap för ett intimt trolleritrick om du vill. Sen vandrar du vidare in i mörkret. Stanna till och välj något motbjudande i Spökcaféet för att sen ta dig ut genom den mörka källargången. Glöm inte att se dig bak över axeln. Vad är det som kravlar på golvet där framme?