4 NOVEMBER

LEVEL 3 i Levide Bygdegård från kl 18.00

Åldersgräns 15 år, mardrömsgaranti. Är du mellan 11 och 14 år får du gå in med en vuxen. Du inleder ditt besök med att Windy Wonka sätter sig ner med dig och ditt sällskap för ett intimt trolleritrick om du vill. Sen vandrar du vidare in i mörkret. Stanna till och välj något motbjudande i Spökcaféet för att sen ta dig ut genom den mörka källargången. Glöm inte att se dig bak över axeln. Vad är det som kravlar på golvet där framme?

Kryssa i denna ruta så får ni rabatterat pris för grupp på fakturan.
I år ger vi alla tidigare besökare en rabatt på sitt nästa besök som tack. 10 % kommer att dras av på din faktura om du anger samma epost som du använde 2022 när du beställde biljetter av oss. Går att kombinera med gruppbiljetten.
Vi kan inte garantera en starttid inom det intervallet ni väljer men vi kommer göra vårt bästa för att uppfylla ert önskemål. Annars får ni en starttid så nära ert önskemål som möjligt.
När du har betalat fakturan kommer ditt kodord att skickas till din epost. Betalas inte fakturan senast på förfallodagen kommer du att förlora rätten till dina biljetter. Du anger ditt kodord för att komma in i Spökhuset.