2 november

LEVEL 1 i Levide Bygdegård från kl 17.00
Den här kvällen tillägnar vi mindre barn som vill ha roligt och mindre läskigt. Det blir magi, godis, roliga spöken, spökcafé och mycket mer! Vi rekommenderar att barnen är över 3 år. Minst en vuxen måste delta i varje sällskap. Biljetterna kostar 100kr/st men ni kan få rabatt som grupp enligt nedan.

Notera att minst en vuxen måste gå med i sällskapet. Kryssa i denna ruta om ni vill utnyttja grupprabatten så syns den på fakturan.
I år ger vi alla tidigare besökare en rabatt på sitt nästa besök som tack. 10 % kommer att dras av på din faktura om du anger samma epost som du använde 2022 när du beställde biljetter av oss. Går att kombinera med gruppbiljetten.
Vi kan inte garantera en starttid inom det intervallet ni väljer men vi kommer göra vårt bästa för att uppfylla ert önskemål. Annars får ni en starttid så nära ert önskemål som möjligt.
När du har betalat fakturan kommer ditt kodord att skickas till din epost. Betalas inte fakturan senast på förfallodagen kommer du att förlora rätten till dina biljetter. Ange kodordet när du ska gå in i Spökhuset.